28 June 2010

Gode ønsker og.... urter!

Camillas Drøm  er et hyggelig hus. Den drømmen slutter jeg meg til, men siden jeg ikke har et hus i kikkerten enda, slår jeg et slag for stemme på Camilla slik at hennes drøm blir et skritt nærmere.... Den som deler får dobbelt glede og den som ønsker noe godt for andre blir selv ønsket vel :-)

 

I mens drømmer jeg om en urtehage på balkongen i Frankrike, og mens jeg venter nyter jeg synet av denne deilige mynten min i krukken fra Eva Solo. Det er synd jeg ikke er sponset av krukkemakeren, for jeg skryter uhemmet av disse selvvanningspottene. De er rett og slett helt geniale for krydderurter som trenger jevnt tilsig av vann, slik som for eksempel mynte og persille. Urtene spretter formelig i været og vokser tilnærmet uhemmet i krukkene!

Ha en alle tiders dag, og en tommel opp for gode ønsker  for hverandre og for framsnakking!

post signature

3 comments:

 1. Heisann!
  Så kjekt at du liker bloggen min, og linker til den, synest det er stas eg:) Synest det er veldig givande å kunne få vere kreativ gjennom bloggen! Og du hadde en kjempespennande blogg, kjem att på besøk fleire ganger!

  Hilsen Kristine:)

  ReplyDelete
 2. Hei hei! Beklager sent svar på Mariusgenser oppskriften - det er bestemor som har strikket, og jeg aner ikke hvilken oppskrift hun har brukt. Finner jeg ut av det skal du få svar med en gang:) Klem fra meg

  ReplyDelete
 3. Hei, Tusen takk for hyggelig hilsen! Når det gjelder rette kanter på klutene, så hekler jeg en ekstra luftmaske i slutten av omgangen. Var det en grei forklaring?:)

  ReplyDelete

Tusen takk! Jeg blir veldig glad for din kommentar:-)

Follow by Email