13 October 2010

Omvendt amigurumi (og en svært slu pc...)


Tittei! Lenge siden forrige innlegg nå, jeg vet. Men pc'n min har faktisk takket for seg. Den nekter å slå seg på, og den nekter å gi meg bildene mine...

Av en eller annen grunn hadde jeg nok en forutanelse om pc'n ikke var i helt godt humør, for samme dag som den sluttet å virke kjøpte jeg en usb-penn for å ta backup av bildene. Men den slue pc'n kom meg likevel i forkjøpet, og slo seg like godt vrang med det samme jeg kom hjem.

Så derfor er jeg pc-løs, semi-internettløs, men ikke rådløs, tjhi;-) Så jeg forsøker blogging fra mobilen, via epost og mobilkamera. Vi får se hvordan det ender opp... Kanskje blir det en upolert og rå periode, usminket og naturlig. Med andre ord "trés á la mode"! :-D

Bildet over er av en omvendt amigurumi jeg gjorde ferdig igår. Amigurumi fordi det er et heklet kosedyr. Omvendt fordi kroppen er større enn hodet, hvorpå en ekte amigurumi skal ha et større hode enn kropp. Men jeg syns den ble søt jeg:-)

Ønsker deg en alle tiders dag!

- Rutheart -

6 comments:

 1. Kor søt den blei Dadda!!! :D Du e så flenk!! E foresten snart færdig med første del av din heklede julegave. ;P

  Synn det dær me pcèn, æ skjønna kor irriteranes d e. Æ får ikkje min hardisc tilbake, så alle mine savnede bilder og andre ting e borte for godt...:(
  Hves du lever den inn til sånne datafolk, så kan du heilt sekkert få ut bildan dine. :D (bærre for all del ikkje lever den på ELLKJØP!!)

  Gleda mæ t å se dæ snart!! Stor klæm!

  ReplyDelete
 2. Hei..

  Så kjedelig med pc'en, ikke kjekt når den tar kvelden - vi blir ganske avhengi ja. Men du er ikke rådløs skjønner jeg...så bra:)

  Det kosedyret ditt var så sjamerende, både i form og farge. Og så de søøøte ørene, falt pladask for dem!

  Ønsker deg fine dager også. Høres ut som du er i varmere strøk enda ( med utsyn til middelhavstrær..)

  Klemmer fra meg

  ReplyDelete
 3. Takk for medfølelsen! Det er jo litt irriterende, men er mest irritert på meg selv som ikke tok backup LITT før:-) Elisabeth: Gleder meg virkelig til julegaven, for jeg fryser litt på beina om kveldene her, selvom dagene er gode og varme! Det blir en kjærkommen gave ;-) Stoor klem snuppa!

  ReplyDelete
 4. Hej!
  Söt liten virkad filur :)
  Kul att du har hittat till min musblogg och att du tycker om den :)
  Det är ok att låna min header om du vill.
  Trevlig helg!

  ReplyDelete
 5. Benedicte svigersøster25 October, 2010 10:58

  Heia! Så fin den ble! skikkelig kult med lange arma.

  ReplyDelete
 6. Så koselig Benedicte! Tusentakk verdens beste svigerB91 ;-)

  ReplyDelete

Tusen takk! Jeg blir veldig glad for din kommentar:-)

Follow by Email