04 April 2011

Ser du dette bildet???


Jeg har fått problemer med at bildene mine ikke synes i andres bloggroll. Men lurer på om det bare gjelder noen blogger, noen nettlesere, eller alle bloggroller. Kan du fortelle meg om DU så bildet i bloggrollen?

Bildet er forresten av den første puten jeg noen gang har sydd! (Hvis vi ser bort fra skoleformingen) Den laget jeg i går. Ble den ikke fin? Den har tilogmed glidelås:-)

Oppdatering/løsning ang bildeproblem i thumbnails/bloggroll:
Jeg har googlet litt rundt for å finne ut om det er andre blogger som opplever problemer med at bildene ikke vises i Bloggroller, Thumbnails eller Populære innlegg. Det viser seg at problemet ligger hos Blogger som driver og legger om systemet for bildehåndtering. Dermed er det mange som opplever problemer.

Mens vi venter på en løsning fra Blogger fins det noen knep man kan prøve. Bl.a. kan noen få problemet løst ved å gå inn å endre i bildeadressen i html-teksten. Dette virket ikke for meg, men jeg har funnet ut at om jeg laster ned bildet fra bloggen til en annen pc, lagrer det, og deretter laster det opp igjen på nytt, virker plutselig thumbnails igjen. Verdt å prøve....

3 comments:

  1. Ser ikke bilde i bloggrollen. Sjekk innstillingene dine kanskje?

    ReplyDelete
  2. Hallo! Jeg fikk en award som jeg skal gi videre til fem andre. Jeg syns du fortjener den fordi bloggen din er så fin, og du kan hente den på siden min.
    Kjersti

    ReplyDelete

Tusen takk! Jeg blir veldig glad for din kommentar:-)

Follow by Email