14 August 2010

Radio-freak?
Oh je, det er det jeg er. En radio-freak! Alltid har jeg elsket muligheten og roen som følger med å høre på radio. Men ofte har gleden blitt spolert av elendig radiodekning. Så gleden og entusiasmen over mulighetene som internett førte med seg var stor, men ble noe dempet av at det bare fantes en kanal her og en kanal der, og at lyttefunksjonen ofte bare fungerte tidvis.Men----tadaaaa!---- jeg har funnet en side som har samlet lassevis av kanaler, gruppert etter land, og med enkel ett-klikk-funksjon for å lytte. Alle nrk's kanaler, radio1 og endel mindre kjente lokalkanaler er å finne. 

Egentlig lette jeg etter noen franske radiokanaler. Siden vi snart flytter til dit tenkte jeg at litt radioprat på fransk kanskje, på magisk vis, skulle kunne friske opp, og mangfoldiggjøre den tynne fransken jeg klarte å tilegne meg da vi var der sist :-) Vel, det er et forsøk verdt, for snart drar vi!

Ps! Det foregår en kampanje for tiden for å få innført digital radio i norge, og det vil vi jo ha? Så klikk her for å få fart på digitalradioen!

Ha en musikalsk lørdag!
 post signature

1 comment:

Tusen takk! Jeg blir veldig glad for din kommentar:-)

Follow by Email