tag:blogger.com,1999:blog-7485397125233195353.post1556122076783829935..comments2023-05-14T14:19:59.171+02:00Comments on Rutheart ♥ Svirr: Pikekyss (hjemmelaget!)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/10500837911439270427noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7485397125233195353.post-85769216504144660662012-10-11T07:41:50.687+02:002012-10-11T07:41:50.687+02:00Dette så enkelt ut, den vil jeg prøve. Men jeg vil...Dette så enkelt ut, den vil jeg prøve. Men jeg vil anbefale karamellfarge i stedet for konditorfarge, da trenger man bare å tilsette bittelitt av fargen, og den smaker ingenting. Karamellfarge får man blant annet tak i på Jernia, og den kommer i mange forskjellige farger. Hilsen Ingrid (ufostrikk.blogspot.com)Ingridhttps://www.blogger.com/profile/17122219071141107113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7485397125233195353.post-1310275605551481882012-03-05T08:57:32.431+01:002012-03-05T08:57:32.431+01:00nam!nam!BertaSofiehttps://www.blogger.com/profile/18363389103153890852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7485397125233195353.post-74971545162558205452012-01-22T17:11:08.416+01:002012-01-22T17:11:08.416+01:00Namnam. Dette er godt. Jeg liker veldig godt farge...Namnam. Dette er godt. Jeg liker veldig godt fargene dine i bildene under. Det er liksom noe sart og enkelt over dem.Ulla-Bellahttp://www.blogger.com/profile/01566435702395345501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7485397125233195353.post-48724527085992660322012-01-20T05:07:37.437+01:002012-01-20T05:07:37.437+01:00Mmmmm... Så skikkelig deilige ut! Og med den oppsk...Mmmmm... Så skikkelig deilige ut! Og med den oppskriften... Kanskje jeg også kan klare? ;-) Klem IdaIdahttp://www.blogger.com/profile/11039844228025834378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7485397125233195353.post-43224407908627202852012-01-19T19:58:09.207+01:002012-01-19T19:58:09.207+01:00Ååå så nydelig og delikat, med den yndigste fargen...Ååå så nydelig og delikat, med den yndigste fargen!! Dette var jo skikkelig snop til helgen... fikk lyst å lage maken. Takk for oppskriften:)) klem fra megJosefinehttp://www.blogger.com/profile/13266949744798821352noreply@blogger.com